ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ από το 1990 ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΠΙΠΛΑ Σάκης Τσιώγκας ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΕΠΙΠΛΑ BHMA ΒΗΜΑ ΙΔΑΝΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Καλώς ήρθατε

Από το 1990 η βιοτεχνία, Χειροποίητα Έπιπλα - Σάκης Τσιώγκας, μας εργάζεται και βελτιώνεται πάνω στην σχεδίαση και κατασκευή επίπλων. Επιδιώκουμε να προσφέρουμε έπιπλα κορυφαίας ποιότητας για όλους τους χώρους του σπιτιού ή του γραφείου σας. Οι αξίες μας αποτελούν τον οδηγό με τον οποίο πορευόμαστε. Μια από αυτές είναι η προσήλωση μας στη χρήση υλικών η οποία γίνεται πολύ προσεκτικά και είναι πάντα άριστης ποιότητας .

100-01

Χειροποίητα 100%

Βήμα-βήμα για ένα ιδανικό και ποιοτικό αποτέλεσμα

chair-solid-01-01

Μεγάλη ποικιλία κατασκευής

Κλασικά και μοντέρνα,Ιταλικού και Γαλλικού στυλ.

LIVING ROOM-01

ΣΑΛΟΝΙΑ – ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ

Σαλόνια μοντέρνα ή κλασικά ιδανικά για κάθε χώρο ! Οι καναπέδες μας ξεχωρίζουν για την ποιότητα και την αντοχή τους και προσαρμόζονται ιδανικά στο χώρο σας καθώς φτιάχνονται στα μέτρα που θέλετε εσείς.

BED-01

ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΕΣ

Οι κρεβατοκάμαρές μας ξεχωρίζουν για την ποιότητα και την αντοχή τους και προσαρμόζονται ιδανικά στο χώρο σας καθώς φτιάχνονται στα μέτρα που θέλετε εσείς. Για τέλειο αισθητικό αποτέλεσμα στη κρεβατοκάμαρά σας.

kitchen-01

ΚΟΥΖΙΝΕΣ

Η κουζίνα σας είναι για εμάς προσωπική υπόθεση και φροντίζουμε ώστε το αποτέλεσμα να είναι αυτό που φαντάζεστε. Τα έπιπλα κουζίνας κατασκευάζονται στα μέτρα του χώρου σας, από συνδυασμό διαφόρων υλικών.

kids room1-01

ΠΑΙΔΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ

Κατασκευάζουμε παιδικά έπιπλα, όπως παιδικές κουκέτες, μονά κρεβάτια γραφεία και βιβλιοθήκες από ξύλο της επιθυμίας σας. Με μεράκι και πάντα προσαρμοσμένο στις ανάγκες των παιδιών σας.

wardrobe-01

ΞΥΛΙΝΕΣ ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ

Κατασκευάζουμε ντουλάπες κρεβατοκάμαρας, εισόδου και σαλονιού και παιδικές ντουλάπες. Μοντέρνες,κλασικές συρόμενες – ανοιγόμενες ακριβώς για τις διαστάσεις του χώρου σας, την λειτουργικότητα και το στυλ που επιθυμείτε.

bathroom-01

ΞΥΛΙΝΑ ΕΠΙΠΛΑ ΜΠΑΝΙΟΥ

Κατασκευάζουμε ξύλινα έπιπλα μπάνιου. Μοναδικά κομμένα και ραμμένα στα μέτρα σας, στις ανάγκες σας, και στην αισθητική σας. Παραδοσιακά και σύγχρονα που είναι κομψά και λειτουργικά.

ΜΕΓΑΛΗ ΓΚΑΜΑ

Στη γκάμα μας υπάρχει μεγάλη ποικιλία κατασκευής επίπλων για όλα τα γούστα και τις ανάγκες του κάθε πελάτη όπως, κλασικά και μοντέρνα έπιπλα,Ιταλικού και Γαλλικού στυλ .
Όλες οι διαδικασίες κατά την κατασκευή γίνονται βήμα βήμα για να, πετύχουμε ένα ιδανικό και πολύ ποιοτικό αποτέλεσμα.

Όλα τα έργα μας

Εσείς ονειρεύεστε…εμείς πραγματοποιούμε.

Δημιουργούμε τα έπιπλα που έχετε φανταστεί με βάση τις δικές σας ανάγκες.
Πρωταρχικό μέλημα; Να κατασκευάσουμε τα δικά σας έπιπλα για μια ζωή,
που θα υπηρετούν τον σκοπό για τον οποίο κατασκευάστηκαν.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Αλλάξτε τα έπιπλά σας, αντικαταστήστε τα παλιά σας έπιπλα με νέα έπιπλα που θα φέρουν μεγάλη αλλαγή στο χώρο σας και θα τον αλλάξουν για πάντα. Αν θέλετε κάτι το μοναδικό κάτι το οποίο δεν θα θυμίζει κανένα άλλο σπίτι ή άλλα έπιπλα επιλέξτε χειροποίητα έπιπλα επικοινωνήστε μαζί μας.